MARINA POSLE PORAZA OD KANADE: Neprihvatljivo! Imali smo mnogo izgubljenih lopti!
Foto: Profimedia

reakcija selektorke

MARINA POSLE PORAZA OD KANADE: Neprihvatljivo! Imali smo mnogo izgubljenih lopti!

Košarka -

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković imala je zamerke za pristup i igru na startu Svetskog prvenstva u Australiji.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas u Sidneju od Kanade sa 60:67 (16:15, 12:23, 13:16, 19:13), u prvoj utakmici u Grupi B na Svetskom prvenstvu u Australiji.

"Neprihvatljivo je to tako smo igrali u drugoj deonici. Mnogo izgubljenih lopti, što je bilo ključno na meču. Bili smo bolji u skoku, ali na kraju to ništa nije značilo. U prvoj četvrtini smo igrali tako treba. Naravno, bilo je grešaka, ali držali smo se plana. Bilo je nekoliko dobrih momenata i u drugom delu. Ova generacija je u tih prvih 10 minuta pokazala koliko može, ali, nažalost, nismo uspeli da igramo u tom ritmu svih 40 minuta", rekla je selektorka Srbije nakon meča.

Kapitenka reprezentacije Tina Krajišnik, koja je uz Ivon Anderson bila najefikasnija na ovom meču, ističe da je očekivala bolje izdanje svog tima.

"Iskreno, očekivala sam bolje izdanje. Igrale smo loše, posebno u drugoj četvrtini. Krenule smo dobro, zaustavile smo traniziciju, ali u druga i treća deonica nisu bile dobre. Nismo imale snage da se probudimo do kraja utakmice. Definitivno moramo da popravimo mnogo toga, imamo 24 sata do sledeće utakmcice. Moramo bolje"

Srbija već sutra od 4 časa po srednjeevropskom vremenu igra protiv selekcije Japana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track