MEGA DOČEKUJE IGOKEU Barać: Želimo da odigramo najbolje moguće
Foto: Kk Mega

ABA LIGA

MEGA DOČEKUJE IGOKEU Barać: Želimo da odigramo najbolje moguće

Košarka -

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Igokee u ABA ligi želi da odigra najbolje što može i pokaže da će napredovati iz utakmice u utakmicu.

"Sledi otvaranje sezone na domaćem terenu. Pozivam sve ljude sa Novog Beograda, kao i ostale ljubitelje košarke da dodju, a mi ćemo se potruditi da im priredimo dobru košarkašku predstavu", rekao je Barać za klupski sajt.

"Igokea je klub sa sjajnim trenerom, rosterom i organizacijom na svim nivoima. Želimo da odigramo najbolje moguće i pokažemo da ćemo da rastemo iz utakmice u utakmicu", dodao je on.

Košarkaši Mege dočekaće sutra Igokeu, u utakmici drugog kola ABA lige.

Mega je na startu nove sezone u regionalnom takmičenju izgubila od FMP-a u gostima, dok je Igokea poražena na svom terenu od Mornara.

Košarkaš Mege Nikola Djurišić je naglasio da je ekipa izuzetno motivisana da na prvom meču kod kuće upiše pobedu i popravi utisak posle uvodnog duela sa FMP-om.

"Utakmica protv FMP-a nam je bila prva u sezoni i izgoreli smo u želji da pobedimo. Sada dočekujemo Igokeu sa velikom željom da ostvarimo dobar rezultat i daćemo sve od sebe da trijumfujemo", rekao je Đurišić.

Mega je sa ekipom iz Laktaša u ABA ligi do sada odigrala 18 utakmica i imala je više uspeha sa 11 trijumfa, od kojih je šest upisala kod kuće, uz tri poraza.

Utakmica Mega - Igokea na programu je sutra od 12.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica".

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track