MASOVNA TUČA U NBA LIGI: Obaranje u stilu rvača, svi završili na jednoj gomili! Prisutan je bio i SRPSKI košarkaš (VIDEO)
Foto: Twitter Printscreen

NBA

MASOVNA TUČA U NBA LIGI: Obaranje u stilu rvača, svi završili na jednoj gomili! Prisutan je bio i SRPSKI košarkaš (VIDEO)

Košarka -

Utakmicu između Majamija i Toronta obeležila je tuča košarkaša u prvom delu treće četvrtine.

Nakon jednog manjeg kontakta pod košem, došlo je do obračuna između Kejleba Martina i Kristijana Koloka. Kamerunac Koloko je nakon kontakta pao, ali je ubrzo ustao, odgurnuo Martina, koji je zatim nasrnuo na njega i rvačkim zahvatom ga oborio na tribine.

Ubrzo su se igrači obe ekipe zaleteli ka njima, došlo je do velike gužve. Među prisutnima je bio i srpski košarkaš Nikola Jović, koji je član Majamija.

Zatim je Koloko podigao ruku kao znak prekida okršaja, nakon čega su igrači razdvojeni i meč je nastavljen. Oba igrača koja su započela sukob su ubrzo zatim isključena sa utakmice. Ostaje da se vidi da li će biti nekih većih suspenzija zbog ovog incidenta.

Majami je na kraju pobedio rezultatom 112:109, a srpski košarkaš Nikola Jović nije nastupio na ovoj utakmici, tako da još uvek čeka svoj debi u NBA ligi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track