GORAN DRAGIĆ RASPAMETIO REGION NATPISOM NA DUKSU: Reprezentativac Slovenije izazvao lavinu komentara! JUGONOSTALGIČARI U TRASU!
Foto: Profimedia

KAKAV CAR

GORAN DRAGIĆ RASPAMETIO REGION NATPISOM NA DUKSU: Reprezentativac Slovenije izazvao lavinu komentara! JUGONOSTALGIČARI U TRASU!

Košarka -

Košarkaš Čikago Bulsa i reprezentativac Slovenije, Goran Dragić, na utakmicu sa Klivlendom došao je u dukserici sa natpisom "Jugoslavija".

Njegov stajling izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama ljubitelja košarke sa prostora bivše SFRJ.

Goran je na svom Istagramu uz fotku na kojoj pozira u plavom SFRJ duksu objavio i zanimljiv komentar: "Bićemo prvaci sveta", aludirajući na film Darka Bajića koji govori o počecima i uspesima jugoslovenske košarke.

Njegov stajling izazvao je brojne reakcije, mahom pozitivne, ljubitelja košarke iz čitavog regiona, ali i njegovih kolega košarkaša.

Među prvima se oglasio Boban Marjanović, koji nije krio oduševljenje.

Podsetimo, Goran je po ocu Srbin, a po majci Slovenac. Braća Dragić su odlučila da brane boje zemlje u kojoj su rođeni, ali svoje srpske korene i poreklo nikada nisu zaboravili. Poštuju srpsku i pravoslavnu tradiciju. Slave pravoslavni Božić, Uskrs i Svetog Jovana.

"Otac mi je Srbin, a majka Slovenka. Moj deda je Srbin, rođaci su Srbi i žive tamo, tako da svaki put kada igram tamo, protiv njih, šalju mi poruke 'Bolje bi ti bilo da ne daš 20 poena'", otkrio je u jednom intervjuu Goran Dragić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track