TRENER DENVERA BESAN POSLE JOKIĆEVE NAJLOŠIJE UTAKMICE U SEZONI! Meloun zagrmeo: JADAN NASTUP, bili smo sramotni!
Foto: EPA/D. Ross Cameron

RAZOČARAN

TRENER DENVERA BESAN POSLE JOKIĆEVE NAJLOŠIJE UTAKMICE U SEZONI! Meloun zagrmeo: JADAN NASTUP, bili smo sramotni!

Košarka -

Trener Denvera, Majkl Meloun, bio je strog posle teškog poraza od Portlanda i nije krio da je razočaran partijom svojih igrača.

Trejlblejzersi su pobedili rezultatom 135:110, a najbolji košarkaš Nagetsa i dvostruki uzastopni MVP NBA lige, Nikola Jokić, odigrao je najlošiju utakmicu u sezoni koju je završio sa devet poena, devet skokova i devet asistencija.

Iako je bio blizu tripl-dabl učinka, srpski centar je pokvario ovosezonski učinak, pa nakon prva četiri meča ima prosek od 20,3 poena, 9,5 asistencija i 10,3 skokova po utakmici.

"Bili smo sramotni. Bio je to jadan nastup posle prve četvrtine. Uopšte nismo igrali odbranu. Trenutno uopšte ne možemo da se branimo jedan na jedan", izjavio je Meloun, a preneo ESPN.

Majkl Meloun
foto: Profimedia

Ni Eron Gordon, košarkaš Nagetsa, nije bio zadovoljan

"Ne možete da ostavite čoveka sa toliko prostora za šut, ali neki šutevi koje je pogađao...Samo možete da mu stisnete ruku, potapšete ga po ramenu i kažete dobar šut", rekao je Gordon koji je sa 26 poena bio najefikasniji u poraženom sastavu.

Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe bio je Dejmijan Lilard sa 31 poenom.

Posle četiri odigrane utakmice Portland ima maksimalan učinak od četiri pobede i nijednim porazom, dok Denver ima po dve pobede i izgubljene utakmice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track