NE-VI-ĐE-NO! Svet u neverici komentariše Jokićev PROJEKTIL! Džoker brutalnim potezima vodio Denver do dominantne pobede (VIDEO)
Foto: Profimedia

NBA

NE-VI-ĐE-NO! Svet u neverici komentariše Jokićev PROJEKTIL! Džoker brutalnim potezima vodio Denver do dominantne pobede (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denvera ubedljivom pobedom protiv San Antonija rezultatom 126:101 su stigli do učinka od šest pobeda i tri poraza.

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige, Nikola Jokić, odigrao je još jedan odličan meč u kojem je promašio samo jedan šut.

Postigao je 21 poena, upisao još 10 asistencija i šest skokova. Iz igre je pogodio devet od 10 šuteva, a imao je i dve ukradene lopte.

Jedna od 10 njegovih asistencija šokirala je navijače i ljubitelje NBA košarka.

Iako smo navikli da od Jokića viđamo neverovatne stvari, ovakvo dodavanje nam do sada još nije priredio.

Mnogi su u neverici morali velikim slovima da pišu o asistenciji za Majkla Portera juniora u trećoj četvrtini i da nagađaju od kog sporta je Srbin skupljao ovakve elemente. Zvaničan nalog NBA na društvenoj mreži Tviter je pomenuo pikado, dok su drugi pričali i o raznim laserima.

Dobio je povratno dodavanja od Džamala Mareja, bio je sam na šutu za tri, ali je odlučio da "iz prve" ispali projektile prema Porteru koji je pod košem imao lak zadatak.

Denver je na ovoj utakmici dominirao od prve četvrtine u kojoj je postigao čak 40 poena, na poluvreme je otišao sa rezultatom 70:51, a razlika je u drugom poluvremenu samo dodatno povećana.

Najefikasniji u redovima Nagetsa je bio Bons Hajlend sa 24 poena, a imo je još i sedam asistencija i pet skokova. Majkl Porter junior je dodao 15, a Džamal Marej 13 poena.

U poraženom sastavu koji sada ima po pet pobeda i poraza istakao se Keldon Džonson sa 25 poena.

Ove dve ekipe će igrati još jednom već u noći između ponedeljka i utorka, San Antonio će imati priliku da popravi utisak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track