TAKVA TRI IGRAČA U POSTAVI - LIČI NA SAMOUBISTVO! Vlade Đurović kritikovao Crvenu zvezdu i njenog trenera
Foto: Starsport

ISKREN

TAKVA TRI IGRAČA U POSTAVI - LIČI NA SAMOUBISTVO! Vlade Đurović kritikovao Crvenu zvezdu i njenog trenera

Košarka -

Nekadašnji košarkaški trener, Vlade Đurović, kritikovao je Vladimira Jovanovića, trenera Crvene zvezde, ali mu je podelio i savet.

Ekipa sa Malog Kalemegdana ima četiri pobede iz isto toliko utakmica u ABA ligi, dok je u Evroligi trenutno na učinku od samo jednog trijumfa i pet poraza.

Iskusni Đurović smatra da Zvezda ne bi trebalo da, u bilo kom trenutku, u isto vreme igra sa Stefanom Markovićem, Brankom Lazićem i Stefanom Lazarevićem.

"Vildoza je tu, pa bih rekao da se u Zvezdi iskristalisala prva postava koja bi trebalo da igra 25 do 30 minuta. To su dva visoka stranca Bentil i Martin, zatim Vildoza, Nedović i Dobrić. Mitrović je povređen, Petrušev je tu, Ivanović. Ne slažem se kada igraju Marković, Lazić i Lazarević zajedno", rekao je Đurović prilikom gostovanja televiziji "Arena sport" i odmah dodao:

"To je moja kritika, primedba za Vladu Jovanovića što ne mora da uvaži niti će. Trojica igrača odbrambenih karakteristika kao što su njih trojica mi liči na "samoubistvo". Tako je počela utakmica sa Bajernom, smatram da treba da počne postava koja može lakše da postigne koš".

Branko Lazić, Stefan Marković
foto: Starsport

Može se reći da je Crvena zvezda imala težak raspored na startu Evrolige, što nije preterano uticalo na mišljenje javnosti i navijača da je ekipa mogla do boljih rezultata.

Šampion Srbije je gostovao Efesu, Baskoniji, Real Madridu i Monaku, dok je kod kuće izgubio od Panatinaikosa i ostvarila jedinu pobedu - protiv Bajerna.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track