NEMAMO PRAVO DA SE ŽALIMO: Trener Partizana Obradović uverava da će crno-beli pružiti MAKSIMUM u Atini iako su DESETKOVANI
Foto: Printscreen

EVROLIGA

NEMAMO PRAVO DA SE ŽALIMO: Trener Partizana Obradović uverava da će crno-beli pružiti MAKSIMUM u Atini iako su DESETKOVANI

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da će s obzirom na probleme sa povredama ekipa pokušati da odigra najbolje što može u predstojećoj utakmici protiv Olimpijakosa u Evroligi.

"Olimpijakos je tim koji je ove godine igrao fajnal-for, napravili su neke promene u rosteru i izgledaju još bolje. Uigranost je na vrhunskom nivou. Godinama igraju zajedno, sve karakteristike koje su poznate jesu da trče u kontranapadu, a na pola terena imaju dva plejmejkera - Volkapa i Kostas Slukasa. Nemamo pravo da se žalimo, probaćemo da igramo u ovim okolnostima onoliko koliko možemo", rekao je Obradović za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u četvrtak od 20 časova u Atini protiv Olimpijakosa, utakmicu sedmog kola Evrolige. Zbog povreda i obaveza igrača u reprezentaciji Partizan će biti desetkovan u predstojećoj utakmici.

"Na sreću, na treningu je bio Alen Smailagić, koji je tek počeo da trenira. Nije u stanju još da putuje, niti da pomogne ekipi. Ne sećam se da smo imali pritisak, jedini koji postoji jeste izmedju nas u ekipi. Kada verujemo u ono što radimo, sve je u najboljem redu", dodao je Obradović.

Posle tri poraza na početku sezone, Partizan je vezao tri pobede, protiv Virtusa, Žalgirisa i Panatinaikosa.

Košarkaš Partizana Jam Madar rekao je da očekuje tešku utakmicu, da u ekipi nema dovoljno igrača, ali da će se boriti.

"Neki igrači nastupaju za nacionalni tim, tako da će neko dobiti priliku da se istakne i uradi dobar posao. Možda će biti teško pripremiti utakmicu sa manjim brojem igrača, ali tako je - kako je. Igrali su fajnal-for prošle godine, ali mi moramo da uradimo svoj deo posla i da se fokusiramo na nas, jer dolazimo sa manjim brojem igrača. Moramo se još više boriti i isto toliko uneti energije", naveo je Madar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track