HOĆE LI PARTIZAN ISKORISTITI OVU ŠANSU?! Valensija bez bitnog košarkaša dolazi u Beograd, španski klub u OGROMNOM PROBLEMU!
Foto: Starsport

EVROLIGA

HOĆE LI PARTIZAN ISKORISTITI OVU ŠANSU?! Valensija bez bitnog košarkaša dolazi u Beograd, španski klub u OGROMNOM PROBLEMU!

Košarka -

Pred KK Partizan je još jedna veoma važna utakmica u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju u Evropi.

Četa Željka Obradovića će u četvrtak na svom terenu odigrati meč 11. kola Evrolige protiv Valensije, međutim proslavljeni španski tim u prestonicu Srbije dolazi u znatno oslabljenom sastavu.

Naime, plejmejker Sem van Rosom će zbog povrede kolena morati da nekoliko narednih meseci provede van parketa, potvrdila je Valensija na društvenim mrežama.

- Problemi koje igrač Valensije Sem Van Rosom ima u desnom kolenu primoraće ga na operaciju. Belgijski plejmejker biće operisan narednih dana. Valensija će ažurirati Van Rosomovo fizičko stanje kada bude podvrgnut operaciji - piše u saopštenju Valensije.

Sem van Rosom nosi dres Valensije od 2013. godine, a sa španskim klubom osvojio je dva Evrokupa i jedno špansko prvenstvo. Što se tiče ove sezone u Evroligi, iskusni plejmejker je igrao sasvim solidno, a prosečno je beležio 8,7 poena i 2,2 asistencije po meču.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track