MI OD DERBIJA NE ODUSTAJEMO! Burno saopštenje Delija, navijači Zvezde se obratili i Grobarima - jednu stvar su im OBEĆALI!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

Saopštenje delija

MI OD DERBIJA NE ODUSTAJEMO! Burno saopštenje Delija, navijači Zvezde se obratili i Grobarima - jednu stvar su im OBEĆALI!

Košarka -

Pred nama je prvi evroligaški derbi u ovoj sezoni.

U četvrtak će snage odmeriti košarkaši Partizana i Crvene zvezde, a taj meč je na programu u 20 sati i 30 minuta.

Nekoliko dana pred utakmicu, i jedna i druga strana je počela da izbacuje saopštenja, a sve zbog odluke crno-belih da grupisanje gostujućih navijača neće biti moguće.

Tim povodom oglasile su se i Delije, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti i bez ispravki.

“KK Partizan je odlučio da prvi naš derbi u evrokupovima protekne bez gostujućih navijača i time pokušava da uništi sve što jedan derbi čini pravim. Mi od derbija ne odustajemo. Tražimo od uprave Partizana da omogući ulazak navijačima Crvene zvezde sa kupljenim kartama i obezbede deo tribine za nas. U suprotnom bićemo prinuđeni da se sami snalazimo za ulazak u halu i ovim putem pozivamo sve zvezdaše da urade isto. A odgovornost za sve što se tada bude desilo u hali imaće ista ta uprava Partizana. Pozivamo i navijače Partizana da podrže naš zahtev i obećavamo da ćemo, u derbiju kada mi budemo domaćini, boriti da im obezbedimo mesto u hali. Derbi nije derbi bez navijača oba tima - piše u saopštenju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track