IVANOVIĆ PRED PARTIZAN: Potpuno drugačiji meč, bez odbrane nema ništa!
Foto: Starsport

EVROLIGA

IVANOVIĆ PRED PARTIZAN: Potpuno drugačiji meč, bez odbrane nema ništa!

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da očekuje drugačiji "večiti" derbi u odnosu na prošlonedeljni, kao i da će najvažnija biti dobra igra u odbrani.

"Ovo će biti potpuno drugačija utakmica. Sve će se promeniti, mi ćemo biti drugačiji, Partizan će biti drugačiji, to je normalno jer je svaka utakmica drugačija. Treba da bude zadovoljstvo svakom igraču da igra pred velikim brojem ljudi", rekao je Ivanović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u četvrtak ekipi Partizana u Beogradskoj areni, u utakmici 12. kola Evrolige.

Crveno-beli su vezali četiri uzastopne pobede u Evroligi, a Partizan je u poslednja tri meča poražen.

Zvezda pred prvi evroligaški "večiti" derbi zauzima 12. mesto sa pet pobeda i šest poraza, dok je Partizan na 13. mestu sa skorom 4/7.

Zvezda
foto: Starsport

Ivanović je istakao da je za igrače ovo još samo jedan u nizu mečeva sa Partizanom, kao i da će oba tima izvući pouke iz nedavnog meča u ABA ligi, koji je pripao Zvezdi sa 90:74.

"Rekao sam i pre prve utakmice da Partizan ima izvanredan napad, što su i dokazali kasnije u utakmicama protiv Valensije i Budućnosti. Ako ne igraš dobru odbranu, imaju igrače koji igraju dobro jedan na jedan, trče dobro, prepoznaju odbrane – bez odbrane nema ništa", dodao je on.

Košarkaš crveno-belih Luka Vildosa rekao je da će Partizan sigurno promeniti nešto u igri, ali da su spremni za ovaj meč.

"Biće uzbudljivo igrati tu utakmicu po prvi put u Evroligi. Ništa drugačiju atmosferu ne očekujem ni na ovoj utakmici u odnosu na prošlu u kojoj smo mi bili domaćini, biće to dobra utakmica. Igrao sam neke derbije kada sam bio mlad, sada sam ovde, uživam i znam da će biti sjajno", zaključio je Vildosa.

Meč Partizana i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20.30.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track