EVO KO JE NAJVEĆI FAVORIT ZA BOGINJU! Ovo su kvote za novog prvaka sveta, pogledajte kako stoji Hrvatska
Foto: Dado Đilas

katar 2022

EVO KO JE NAJVEĆI FAVORIT ZA BOGINJU! Ovo su kvote za novog prvaka sveta, pogledajte kako stoji Hrvatska

Mundijal 2022 -

Vodeći svetski bukmejkeri objavili su kvote za novog šampiona sveta! Prema očekivanjima, najveći favorit je Brazil! Kvota da Nejmar i drugovi, koji deluju veoma moćno, osvoje "boginju", iznosi 3, odnosno plaća se tri puta više u odnosu na ulog.

Posle Brazila, najveće šanse se za trijumf daju se aktuelnim svetskim prvacima Francuzima (6), a s obzirom da ne mogu da se sastanu pre finala, moguće je lako da Brazilci i "trikolori" u završnoj predstavi u Dohi odlučuju o svetskom tronu u direktnom duelu.

Kvote ispod 10, što znači da imaju realne šanse da na kraju budu najbolji imaju još tri reprezentacije: Argentina (7), Portugal (7,5) i Engleska (8). Portugalcima je naglo pala kvota, nakon što su u osmini finala razneli, pa čak i ponizili Švajcarsku. Engleze očekuje veliki derbi četvrtfinala protiv Francuske u subotu od 20 časova.

Holanđani su lako stigli do četvrtfinala, posle rutinske pobede nad još uvek nedoraslim Amerikancima, ali bukmejkeri ne veruju mnogo u ekipu koju vodi iskusni Luj van Gal, pa otuda kvota na "lale" čak 17.

Totalni autsajderi su svetski vicešampion Hrvatska i Maroko, koji će prvi put igrati i četvrtfinalu na Mundijalu posle podviga i istorijske pobede nakon penala protiv Španaca. Kvote na ove dve ekipe su istovetne - 51, tako da su bukmejkeri već otpisali Hrvate pred okršaj sa superiornim Brazilcima, a posle briljantne igre Portugalaca ne veruju da Marokanci mogu da prirede još jedno čudo!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track