TEŠKO JE, SVIMA JE JAKO TEŠKO! Obradović utučen posle novog poraza Partizana, evo u čemu leži problem - da li se slažete sa njim?
Foto: STARSPORT / Shutterstock Editorial / Profimedia

EVROLIGA

TEŠKO JE, SVIMA JE JAKO TEŠKO! Obradović utučen posle novog poraza Partizana, evo u čemu leži problem - da li se slažete sa njim?

Košarka -

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u gostima od ekipe Asvela sa 87:91 (25:25, 23:22, 18:26, 21:18), u utakmici 13. kola Evrolige.

Partizan je upisao i peti vezani poraz u Evroligi i sa skorom 4/9 trenutno je na 16. mestu na tabeli. Na drugoj strani, Asvel ima pet pobeda i osam poraza i nalazi se na 13. poziciji.

Odmah po završetku meča, trener crno-belih Željko Obradović bio je kratak i jasan.

"Poraz na jednu loptu. To je ključ - poručio je strateg Partizana.

Posle, na konferenciji za medije, Žoc je istakao da je svima u klubu teško.

"Pokušali smo da reagujemo posle tajm-auta, ali se dešava isti problem kao na prethodnim mečevima i nismo šutnuli. Borili smo se, trudili i nije bilo dovoljno. Ne znam već koliko mečeva. Teško je, svima je teško i čestitam Asvelu jer to moram da uradim, imali su više sreće, bili pametniji i iskoristili adute da pobede utakmicu što se i dogodilo - kazao je Obradović.

Željko je pohvalio i De Koloa, koji je odigrao fenomenalan meč.

"De Kolo je jedan od najboljih u poslednjih 10 godina i bilo je uživanje gledati ga. Čestitke na ovakvoj partiji - rekao je Obradović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track