PIONIR SE SRUČIO NA BERONA, EVO ZAŠTO: Evroliga objavila snimak! Pogledajte kako je Amerikanac IZAZVAO BES hale pune Delija
Foto: Starsport

POJAVIO SE SNIMAK

PIONIR SE SRUČIO NA BERONA, EVO ZAŠTO: Evroliga objavila snimak! Pogledajte kako je Amerikanac IZAZVAO BES hale pune Delija

Košarka -

Bili Beron je fantastičnom partijom imao ogroman doprinos u pobedi Milana nad Crvenom zvezdom, a njegov potez u samoj završnici izazvao je lavinu psovki i uvreda.

Sredinom treće četvrtine gosti su imali 18 poena prednosti, a na nešto više od pet minuta do kraja utakmice bilo je +15 za Italijane i činjenica da je Zvezda stigla do neizvesne završnice je impresivna.

Luka Vildoza je u tim trenucima nosio crveno-bele, vezao je dve trojke, a uz pomoć Nemanje Nedovića razlika se potpuno istopila, pa je pri ulasku u poslednji minut na semaforu pisalo 64:66.

Razgovor Dobrića i Berona posle utakmice
Razgovor Dobrića i Berona posle utakmicefoto: Starsport

Navijači su prepoznali momenat, glasnim zvižducima su pokušali da otežaju rivalu napad, međutim, ako su na nešto navikli od Berona svi zvezdaši za vreme dok je igrao za ekipu s Malog Kalamegdana, to je njegova smirenost u ključnim momentima.

Hladan kao led je pogodio trojku i na minut do kraja utakmice prednost svoje ekipe povisio na pet poena, a onda gestikulirao okrenut prema publici što je izazvalo i više nego burne reakcije.

Pogođena trojka i gestikulacija Berona može da se vidi na videu koji je posle utakmice objavila Evroliga na društvenim mrežama.

Uvrede su stizale sa svih strana dvorane Aleksandar Nikolić, a ubrzo je moglo da se čuje i gromoglasno "f*ak ju Bili".

Amerikanac je bio miljenik navijača, a ostao je jedan od omiljenih stranaca čak i kada je otišao iz kluba.

Dan pre meča, kapiten Zvezde Branko Lazić, govorio je upravo o bivšem saigraču, a otkrio je da je sjajni šuter izrazio želju da se vrati u Beograd.

- Nismo se čuli sada, ali sigurno ćemo razmeniti poruke pred utakmicu. Kada je bio prošli put sa Zenitom, takođe je bila puna hala. U jednom trenutku je gledao po tribinama i rekao: Želim da se vratim - objasnio je Lazić.

Nakon meča i uvreda koje je doživeo Beron je želeo da smiri strasti.

- Znao sam da će biti teška atmosfera, ali smo mi igrali odlično s obzirom na okolnosti. Bili smo smireni. Sjajna pobeda za nas, dugo nismo to iskusili. Važno je da smo završili meč kako treba, olakšanje je. Srećan sam zbog tima. Ovo je najteže mesto za igranje u Evropi - rekao je Beron i dodao:

- Volim ovu halu, jedna je od najboljih na svetu. Pogotovo u ovoj atmosferi. Volim ovaj klub. Nema ljutnje. Idemo dalje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track