IVANOVIĆ OČEKUJE BRZO KAMPACA! Trener crveno-belih se čuo sa Argentincem, a od Vildose traži da ČASTI za svetsku titulu!
Foto: Star sport

uskoro će potpis

IVANOVIĆ OČEKUJE BRZO KAMPACA! Trener crveno-belih se čuo sa Argentincem, a od Vildose traži da ČASTI za svetsku titulu!

Košarka -

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović, potvrdio je da je Argentinac Fakundo Kampaco novi igrač crveno-belih, ali se prvo osvrnuo na ubedljivu pobedu protiv Mege.

“Novi utisci su pozitivni. Mislim da smo odigrali dosta ozbiljnu utakmicu protiv ekipe koja ima dosta talenta. Odbranom koju smo povećavali iz minuta u minut postigli smo ono što smo hteli,” rekao je Ivanović i nastavio:

“Mi uvek tražimo neka rešenja u napadu u našem sistem u kojem možemo da imamo prednost. Ne bih da ulazim u detalje. Čuo sam se sa Fakundom Kampacom. Očekujem ga ovih dana, nadam se brzo!”

Vildosina Argentina je postala novi prvak sveta u fudbalu.

“On je toliko temperamentan i živi za to. Pokušao je da odigra maksimalno, uz pobedu Argentine i nas večeras, Luka Vildosa će večeras fino da spava, a pre toga da časti ove momke, Argentinci nisu škrti!”, zaključio je Duško Ivanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track