NEĆE TO MOĆI DA PROĐE NA TAJ NAČIN! Oglasio se Ostoja Mijailović - Vrlo je lako zaključiti šta je pozadina svega!
Foto: Tamara Trajković

OGLASIO SE OSTOJA

NEĆE TO MOĆI DA PROĐE NA TAJ NAČIN! Oglasio se Ostoja Mijailović - Vrlo je lako zaključiti šta je pozadina svega!

Košarka -

Prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović osvrnuo se na hajku koja se protiv njega povela od strane dela "Grobara".

- Ništa nije slučajno. Znamo za sastanak na spratu stadiona Partizana nakon čega će od jednom fudbalski klub dobiti podršku a mene će vređati. Postoje informacije i o nekim kovertama sa sumnjivom sadržinom... A niti ja niti KK Partizan funkciniše na taj način. Sad bi mi verovatno u nečijim glavama trebali da prebacimo sadržaj tih čuvenih koverata zarad mira u kući ili će džu-boks nastaviti da svira. Neće to moći da prođe na taj način. Niko nije naivan, a ovo nije divlji zapad - rekao je Mijailović za Republiku, i potom je dodao:

- Vrlo je lako zaključiti šta je pozadina svega. A javnost treba da zna kako ne bi bila obmanuta. Ako pogledamo ko ne poštuje finansijske obaveze prema JSD Partizan, prema održavanju stadiona i drugim troškovima i kome preti uvođenje privremenih mera zbog tih stvari, lako se da zaključiti ko je izveo matematiku da ta plaćanja uz pomoć koverata sumnjive sadržine i džu-boksa pokuša da izbegne. Samo što taj bezobrazan ali ipak naivan pokušaj ne može da im uspe.

Stadion Partizana se doslovce raspada, a jasno je ko je glavni krivac za tako nešto.

- U toj priči nema ni B od brige za Partizan. Tu se brane oni ljudi koji su doveli do toga da naš stadion izgleda onako kako sada izgleda. A dajem vam samo nekoliko fotografija na uvid. Verujte, uživo je još gore - podvukao je čelnik košarkaša crno-belih.

Kurir sport / Republika.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track