OD NJIH SAM NAUČIO SAMO PSOVKE! Ovo je HIT - Kampaco govorio o Jokiću i Dončiću, urnebesnom izjavom je NASMEJAO sve prisutne!
Foto: Uroš Arsić/ Mondo

urnebesno

OD NJIH SAM NAUČIO SAMO PSOVKE! Ovo je HIT - Kampaco govorio o Jokiću i Dončiću, urnebesnom izjavom je NASMEJAO sve prisutne!

Košarka -

KK Crvena zvezda nedavno je dobio novo, brutalno pojačanje za nastavak sezone.

Na Mali Kalemegdan stigao je proslavljeni argentinski košarkaš, Fakundo Kampaco, koji je sa crno-belima potpisao ugovor do kraja takmičarske sezone 2023-2024.

Iskusni košarkaš danas je prvi put trenirao sa novom ekipom, a novinari su ga nakon treninga upitali o bivšim saigračima, Luki Dončiću i Nikoli Jokiću.

- Naučio sam od njih samo loše reči na srpskom jeziku. Puštali su mi i muziku, samo ne pamtim koji su bili izvođači. Luka mi je pustao slovenačku muziku, Jokić mi je puštao srpsku. Ništa nisam razumeo, ali je veoma lepo slušati je - rekao je Kampaco i potom dodao:

- Oni obojica vole Zvezdu. Jokić mi je više pričao o Beogradu kao najboljem gradu za život. Luka mi je isto objašnjavao, čestitao mi je, želeo je da dođem ovde.

1 / 9 Foto: Uroš Arsić/ Mondo

Kampaco je otkrio da nikada nije direktno razgovarao sa čelnicima Real Madrida.

- Nisam direktno pričao sa njima, to je radio moj agent. Menadžer mi je pomogao da se vratim u Evropu, da potpišem i zahvalan sam im na pomoći... Nadam se da ću ostati. Potpisao sam i za sledeću sezonu, pa bih voleo da ostanem - istakao je slavni Argentinac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track