POSLAO SAM GA KUĆI! Obradović posle ubedljive pobede objasnio zbog čega Trifunović nije igrao, a evo šta se dešava sa Anđušićem!
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

OBJASNIO JE SVE

POSLAO SAM GA KUĆI! Obradović posle ubedljive pobede objasnio zbog čega Trifunović nije igrao, a evo šta se dešava sa Anđušićem!

Košarka -

Košarkaši Partizana trijumfovali su u 13. kolu ABA lige protiv Zadra, i to ubedljivim rezultatom 114:77.

Nakon utakmice, utiske je izneo trener Partizana Željko Obradović.

- Da se zahvalim svim ljudima koji su došli, bila je lepa poseta i dobra atmosfera, igrali smo protiv dobre ekipe koja igra napadačku košarku u prvom poluvremenu smo primili 49 poena, jasno je bilo da svi ključevi leže u tome da se igraju agresivnije odbrane a da nastavimo u napadu kao i u prvom poluvremenu. Čestitke ekipi na dobroj utakmici i Zadru na svemu onome što su pokazali do sada, mislim da imaju dobar tim i igraju različitu košarku u odnosu na ostale timove - istakao je proslavljeni trener.

Obradović je potom objasnio šta se dešava sa Danilom Anđušićem i Urošem Trifunovićem.

- Anđušić je imao probleme i nije trenirao, sutra će ponovo početi, imao je probleme sa ulošcima i preporuka je bila da pauzira par dana. Trifunović se osetio loše pred utakmice, trebalo je da počne, imao je simptome da se oseća loše i poslali smo ga kući. Što se tiče Lesora, odluka je da se čovek odmori. Ostali su takođe igrali, imali smanjenu minutažu, ja sam tako nešto najavio posle utakmice sa Bajernom, videćemo u narednim utakmicama šta možemo da radimo u tom smislu. To zavisi i od igrača, ako budu igrali kao večeras, onda je to neuporedivo lakše - objasnio je Obradović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track