TO JE NAJVAŽNIJI DEO OVE UTAKMICE! Obradović BLISTA posle ubedljive pobede nad Cibonom, o OVOM košarkašu je posebno pričao!
Foto: @starsport

aba liga

TO JE NAJVAŽNIJI DEO OVE UTAKMICE! Obradović BLISTA posle ubedljive pobede nad Cibonom, o OVOM košarkašu je posebno pričao!

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je večeras da je pored pobede nad Cibonom bilo važno odmoriti nekoliko važnih igrača.

"Ono što je u ovoj sedmici u kojoj imamo dupli program bitno i posle svih ovih utakmica, jeste da probamo da držimo tim svežim, da igrači koji podnose najveći teret igraju manje minuta i uspeli smo u tome. To je najvažniji deo ove utakmice. Još jedna pobeda, čestitka igračima, hvala svim ljudima koji su došli u salu da nas bodre", rekao je Obradović na konferenciji za novinare.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradskoj areni ekipu Cibone sa 93:68 (17:19, 32:19, 25:19, 19:11), u utakmici 14. kola ABA lige.

Partizan je na prvom mestu ABA lige sa 12 pobeda i dva poraza, a Cibona je sedma sa skorom 6/8.

Obradović je dodao da je večeras odmorio Zeka Ledeja, kao i da je izuzetno zadovoljan igrom Alena Smailagića (20 poena).

"Odigrao je izuzetnu utakmicu i odbrambeno i napadački. To je veoma važno za nas, da se vraća u formu i da postaje izuzetno važan igrač kakav je bio i prošle godine", istakao je on.

Trener Partizana ocenio je da igrači koji imaju manju minutažu tokom sezone treba da koriste vreme u ovakvim utakmicama.

"Kad god igraju koncentrisano i kad god igraju timski igraju dobro. Ne samo oni, pričam o celom timu. Kad krenu da iskaču sa pojedinačnim rešenjima i da ne budu u sistemu onda ulaze u problem", rekao je Obradović.

Partizan se okreće obavezama u Evroligi gde će u sredu gostovati ekipi Makabija, a zatim u petak dočekuje Baskoniju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track