PA JA NEĆU IGRATI! Kampaco je ovim odgovorom nasmejao sve novinare - Zvezda sutra dočekuje njegov bivši klub, on ima jaku poruku!
Foto: www.kkcrvenazvezda.rs

urnebesno

PA JA NEĆU IGRATI! Kampaco je ovim odgovorom nasmejao sve novinare - Zvezda sutra dočekuje njegov bivši klub, on ima jaku poruku!

Košarka -

Košarkaše Crvene zvezde sutra očekuje novi izazov u Evroligi, pošto će u 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" odmeriti snage protiv madridskog Reala.

Pred ovaj meč, novinarima se obratio i plejmejker crveno-belih, Fakundo Kampaco, koji još uvek ne može da debituje u Evroligi zbog suspenzije.

- Neću igrati sutra, ali znam šta me pitate. Biće veoma teška utakmica. Moramo da odigramo perfektnu utakmicu. Opasni su na svim pozicijama i mogu da daju koš sa bilo kog mesta. Ako jedan igrač igra dobro, drugi će igrati još bolje. Moramo da budemo fokusirani, igramo pametno i iskoristimo prednost domaće publike, to će biti ključ - kazao je Kampaco.

On je istakao da je u fenomenalnim odnosima sa Valterom Tavaresom.

- Trenutno igra na visokom nivou, mnogo većem nego kada sam ja bio tamo. Sada je dominantan centar. Moramo da budemo agresivni na njemu. Znamo da će promašiti neke šuteve i da će ići na 'alej-apove' ka njemu. Moramo da bude agresivni na njemu i igramo sa energijom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track