NAUČILI SMO GA VLATKO I JA NEKE STVARI! Jokić jedva dočekao pitanje o saigraču, novinar NIJE IZDRŽAO, morao je da se nasmeje VIDEO
Foto: AP Photo/David Zalubowski

BLISTAO I POSLE MEČA

NAUČILI SMO GA VLATKO I JA NEKE STVARI! Jokić jedva dočekao pitanje o saigraču, novinar NIJE IZDRŽAO, morao je da se nasmeje VIDEO

Košarka -

Pobeda Denvera nad Finiksom rezultatom 126:97, 12. je uzastopni trijumf Nagetsa na domaćem terenu.

Ekipa iz Kolorada sa učinkom od 28 pobeda i 13 poraza deli prvo mesto Zapadne konferencije sa Memfisom, a nakon meča u kojem je bio nadomak novog tripl-dabla, Nikola Jokić, koji je presedeo na klupi poslednju četvrtinu, poručio je šta je glavni uzrok odlične forme njegovog tima.

"Igramo dobro, igramo zajedno, lopta dobro ide i uvek nalazimo pravog čoveka. Pogledajte danas, imamo nekoliko igrača sa dvocifrenim učinkom. Mislim da je ključno da igramo zajedno", rekao je Jokić.

U poslednjih 12 utakmice, odbrana Denvera je treća najbolja u ligi.

"Ako želite da osvojite ligu, morate da igrate odbranu. Idemo u pravom smeru, a mi idemo u pravom smeru i nadam se da ćemo da nastavimo tako. Napad može da dođe i ode, ali odbrana mora da bude tu svako veče".

Deluje da je situacija kod Nagetsa u ovom trenutku odlična, a dvadesetšestogodišnji bek, Brus Braun koji je ove sezone stigao u Denver, nedavno je je poručio da ovaj tim ima najbolju atmosferu u svlačionici koju je video u dosadašnjem toku karijere.

Somborac je očigledno imao spreman odgovor na pitanje vezano za Braunovu izjavu.

"Sedi pored mene i Vlatka Čančara, pa... naučili smo ga neke srpske i slovenačke stvari. Uživa", rekao je srpski reprezentativac čime je čak nasmejao novinara.

Kako Jokić i Denver ove sezone igraju odlično, Srbin se još jednom ističe među glavnim kandidatima za osvajanje MVP titule, što bi bio njegov treći uzastopni trofej.

Nagetsi će naredni meč igrati u noći između petka i subote na gostovanju Los Anđeles Klipersima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track