IZNENAĐENJE! MILOŠ JOJIĆ U AVIONU ZA TURSKU: Iskusni fudbaler blizu potpisa za Partizan! Tražio ga i bivši Zvezdin trener
Foto: Starsport

pojačanje

IZNENAĐENJE! MILOŠ JOJIĆ U AVIONU ZA TURSKU: Iskusni fudbaler blizu potpisa za Partizan! Tražio ga i bivši Zvezdin trener

Fudbal -

Fudbaleri Partizana narednih 16 dana boraviće u Turskoj, u Beleku, gde će odraditi ciklus priprema za prolećni deo sezone. Crno-beli imaju ambicije u Evropi, da prođu Šerif i plasiraju se u osminu finala Lige konferencije, te da se suprotstave Crvenoj zvezdi u borbi za titulu.

Miloš Jojić
foto: Starsport

Ono što bi moglo da obraduje sve navijače Partizana jeste da je Miloš Jojić (30) na spisku putnika za Tursku. Iskusni vezni fudbaler imao je nekoliko razgovora sa trenerom Gordanom Petrićem i čelnicima kluba, tako da bi u Antaliji mogao i da parafira novi ugovor sa crno-belima. Njegovi kvaliteti, kao deteta Partizana i fudbalera sa velikim iskustvom, mogli bi da pomognu klubu tokom proleća. Od starta priprema, trenirao je sa crno-belima u Zemunu, zajedno sa Markom Šćepovićem i Nikolom Trujićem.

Posebno, što je generalni direktor Partizana Miloš Vazura u sredu na pitanje Kurira, da li je Gojko Cimirot još zanimljiv crno-belima dao odgovor da jeste, ali i da su u klubu odlučili da rešenje u veznom redu potraže među drugim igračima. Čini se da je rebus rešen i da je Miloš Jojić taj koji će biti važan igrač u veznom redu Partizana na proleće, u evropskim i superligaškim utakmicama.

Vladan Milojević
foto: Starsport©

Miloš Jojić imao je ozbiljnu ponudu bivšeg trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, da se preseli na Kipar, u redove Apoela. Međutim, posle razmišljanja od nekoliko dana, prelomio je i odlučio se za Partizan. Vladan Milojević pravi moćan tim, za napad na Ligu šampiona. Na pragu je dovođenja El Fardu Bena iz Crvene zvezde, Tomanea iz Samsuna i Grka Petrosa Mandolasa iz AEK.

Trener Gordan Petrić u Belek je poveo 32 fudbalera, a Partizan će tokom 16 dana rada odigrati ukupno pet kontrolnih utakmica. Premijernu već u nedelju, protiv rumunske Univerzitatee iz Krajove. Zatim slede provere sa ruskim Ahmatom (19. januar), TSC i bečkom Austrijom (dupli program 23. januara).

I na kraju, kao generalna proba, duel protiv CSKA iz Moskve (27. januara), čiji dres nose Srbi Saša Zdjelar i Milan Gajić. Povratak za Beograd zakazan je za 28. januar.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track