BEŽI KOLIKO TE NOGE NOSE...! Ova priča je potpuni HIT - evo kako je Darko Miličić završio u gej klubu, ali ne svojom "krivicom"!
Foto: @starsport

hit

BEŽI KOLIKO TE NOGE NOSE...! Ova priča je potpuni HIT - evo kako je Darko Miličić završio u gej klubu, ali ne svojom "krivicom"!

Košarka -

Nekadašnji srpski košarkaš Darko Miličić nebrojano puta je izbijao u prvi plan zbog svojih urnebesnih izjava, često je bio akter urnebesnih situacija, a jednu takvu ispričao je Mile Ilić u svom podkastu "Jao Mile".

Naime, Mile je prepričao jednu anegdotu iz SAD kada je zajedno sa Darkom Miličićem i Radoslavom Nestorovićem završio u gej klubu.

- Bili smo Darko Mililić, Raša Nestorović, ja i još neka ekipa u Majamiju, a Raša je tada imao restoran, u kom smo bili na ručku. Dogovorili smo se zatim da se nađemo uveče i kada smo stigli u klub, nije se videlo ništa unutra, samo se čula muzika. Rekli smo da imamo rezervaciju, a onda nas je obezbeđenje pitalo: "Da li smo sigurni da hoćemo unutra?" U tom trenutku zove i Raša, koji nam javlja da će malo kasniti, a mi ne bismo shvatili o čemu se radi da nismo videli momka i devojku u odelima sa otvorenom zadnjicom. Gledali smo u njih, a ova džukela je bila tu negde iza i gledao nas. Pritom je u to vreme bio veliki skandal u NBA, a ovaj u tom momentu bio i zamisli mi se tu našli. Samo je bilo, beži odavde koliko te noge nose, napakovaće nam ko zna šta.

Ovu priču možete čuti od 35:50 minuta u priloženom video snimku:

Kurir sport / Sportal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track