VANREDNO OBRAĆANJE! Čović ponovo prozvao Savića - Nemojte da se čudite kada mu navijači skandiraju "Vrati konju glavu"! VIDEO
Foto: Starsport

konferencija

VANREDNO OBRAĆANJE! Čović ponovo prozvao Savića - Nemojte da se čudite kada mu navijači skandiraju "Vrati konju glavu"! VIDEO

Košarka -

Na otvorenom treningu KK Crvena zvezda pred put u Kaunas, medijima se obratio predsednik crveno-belih, Nebojša Čović.

Prvi čovek KK Crvena zvezda najpre je govorio o dugovanjima.

- Mi smo 15.12. 2022 dali prvu izjavu Evroligi o kvartalnoj isplati plata, i u toj izjavi piše da li dugujemo ili ne. U julu smo rekli da ne dugujemo ništa, i da ćemo do kraja jula izrvšiti sve. A onda 22. 09. pojavio se Holins, a 17.10. potpuno isplatili Voltersa i Holinsa. Ostali smo dužni Dejanu Radonjiću, ostalo je da se isplati 245.000 evra, a danas je isplaćena rata od 25.000 evra po sporazumu.

Podsetimo, tokom današnjeg dana Nebojša Čović je na "Hepi" televiziji rekao da je sportski direktor Partizana Zoran Savić tužikao crveno-bele čelnicima Evrolige.

Ponovo je Nebojša Čović govorio o Zoranu Saviću.

- Sve vreme se vodila kampanja protiv nas, koju je vodio Zoran Savić, zvao je Nahbara u ELPU, za Malog Topića je zvao odmah, kako je bio skinut na utakmici Zvezda - Valensija, a dete nije odigralo ni minut. Nemojte da se čudite kada mu navijači skandiraju "vrati konju glavu". Oni su po 22.02. dugovali preko četiri miliona evra - rekao je Nebojša Čović.

- Zaključno sa 31. 12. 2022. Zvezda je imala prosek po sezoni 2.500.000 evra od države, a to je 11 i po sezona. Za to vreme imamo 20 trofeja. Bilo bi dobro da ovaj procenat učešća se poklopi sa procentom učešća domaćih igrača. Nemamo devet stranaca i na nekim utakmicama nisu ni igrali. Bazirali smo se na tome da imamo što više domaćih igrača i videćemo kad budu "prozori". Gde je naš Savez, gde su ti selektori? - zapitao se predsednik KK Crvena zvezda.

Podsetimo, klub sa Malog Kalemegdana igra protiv Žalgirisa meč 20. kola Evrolige, a taj meč je na programu u petak od 19 sati.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track