JOKIĆ SE POJAVIO U ODELU BOJE KAJSIJE I DIGAO PUBLIKU NA NOGE: I kad ne igra, Srbin je atrakcija, obožava da se ELEGANTNO OBUČE
Foto: AP Photo/David Zalubowski

faca

JOKIĆ SE POJAVIO U ODELU BOJE KAJSIJE I DIGAO PUBLIKU NA NOGE: I kad ne igra, Srbin je atrakcija, obožava da se ELEGANTNO OBUČE

Košarka -

Nikola Jokić nije igrao za Denver, ali je njegova pojava u dvorani "Bol arena" u neobičnom stajlingu izazvala erupcija oduševljenja domaće publike.

Nikola Jokić
foto: AP Photo/David Zalubowski

Kada je najbolji košarkaš NBA lige Nikola Jokić izašao iz tunela i kada ga je uhvatila kamera u odelu boje kajsije i košulji sa vedrim bojama, gledaoci su pali u trans.

Srpski košarkaš je i ranije pokazivao sklonost ka dobrom i kvalitenom oblačenju, pa je sijaset puta znao da pokaže eleganciju, dobar ukus i vrhunski stil oblačenja. Očigledno su mu odela velika pasija i obožava da ih nosi.

- Ne sviđa mi se kako se neki momci oblače za utakmice. Nositi odelo znači ceniti svoj posao - rekao je jednom prilikom Nikola Jokić.

Nikola Jokić nije igrao u meču u kojem je Denver savladao Indijanu rezultatom 134:111, ali je svakao bio zvezda večeri. Dvostruki uzastopni MVP lige zbog problema sa zadnjom ložom nije mogao da se stavi na raspolaganje treneru Majku Melounu, a košarkaši Nagetsa pokazali su da su sposobni da pobeđuju i bez srpskog centra.

U odsustvu Nikole Jokića glavnu ulogu preuzeo je Aron Gordon koji je upisao 28 poena, mada su i ostali košarkaši Denvera odlično raspodelili poene. Majkl Porter je ubacio 19, Brus Braun 17, koliko i Džamal Mari koji je uz to dodao još 10 skokova i 14 asistencija, ostvarivši tako prvi tripl-dabl u karijeri.

- Dobro je da Jokić nije igrao, jer da njega nema mnogo ranije bih ostvario tripl-dabl. Lep je osećaj - našalio se posle utakmice Mari.

Denver Nagetsi su i dalje na prvoj poziciji Zapadne konferencije i na domaćem terenu nisu izgubili još od 6. decembra i utakmice protiv Dalasa. Pre ovog duela nije bilo nikakvih nagoveštaja da Nikola Jokić ima bila kakve probleme. Očekuje se da će se vrlo brzo vrati u sastav i staviti na raspolaganje treneru Majku Melounu.

Nikola Jokić propustio je prošle nedelje duel Denvera protiv Klipersa, ali tada zbog problema sa zglobom desne ruke. Takođe u novembru 2022. godine nije igrao na tri meča zbog koronavirusa. Srbin je ostvario tripl-dabl učinak na pet od poslednjih šest utakmica. I ove godine je prvi kandidat za nagradu za najkorisnijeg igrača sa učinkom od 25,1 poena, 11 skokova i 9,9 asistencija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track