DUŠKO IVANOVIĆ PRED PARTIZAN: Za nas je svaka utakmica, velika utakmica
Foto: Star sport

Evroliga

DUŠKO IVANOVIĆ PRED PARTIZAN: Za nas je svaka utakmica, velika utakmica

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas pred utakmicu sa Partizanom u Evroligi da je za njegovo ekipu "svaka utakmica velika utakmica".

Crvena zvezda sutra će ugostititi Partizan, u meču 21. kola Evrolige.

"Za nas je svaka utakmica, velika utakmica. Naročito, pred našom veličanstvenom publikom. Želimo da učestvujemo u tom ambijentu i toj utakmici. Zdravstveno stanje u timu je dobro. Martin je trenirao, a videćemo da li će biti spreman za sutra", rekao je Ivanović, a preneo klub.

Ivanović je dodao i da su iznenađenja sutra moguća na obe strane, ali da su ekipe "toliko spremne, da to iznenađenje može da traje jedan ili dva napada".

"Sigurno će biti i iznenađenja, ali danas su ekipe toliko spremne, da to iznenađenje može da traje jedan ili dva napada, više od toga ne. Posle toga se ekipa odmah prilagodi. Ne razmišljamo o medjusobnom skoru. Razmišljamo samo o još jednoj utakmici u Evroligi i da igrači uživaju u njoj", izjavio je Ivanović.

Trener crveno-belih se nada i dobroj atmosferi na sutrašnjem meču.

"Posle utakmice sa Partizanom u Areni, pohvalio sam njihove navijače. Ali, mislim da su naši navijači bolji i to bi sutra trebalo da pokažu", zaključio je Ivanović.

Košarkaš Zvezde Stefan Marković izjavio je da se nada da će njegov tim ponoviti rezultat iz prva dva meča, u kojima je Zvezda pobedila Partizan.

"Nadam se da ćemo ponoviti rezultat iz prva dva duela, a što se tiče priprema, nakon poslednje utakmice smo se spremali, imamo još jedan trening, i to je to. Znamo se dosta dobro, eventualno neke male korekcije iz prethodnog meča šta možemo da popravimo u igri, ko bude želeo više i ko se bude više borio taj će pobediti", rekao je Marković.

Marković veruje i da će "presudno biti koja će ekipa u meč ući sa većom voljom i intezitetom".

"Biće borba 40 minuta, od nas je da se borimo svih 40 minuta, nadam se da će biti prelepa utakmica, spektakl u Evroligi, mogu da poželim da bude prelepa atmosfera i da bolji pobedi", rekao je iskusni Marković.

Utakmica 21. kola Evrolige između Zvezde i Partizana počinje u 19 časova, i igraće se u hali "Aleksandar Nikolić".

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track