LUDILOOO! Anonimus visok samo 188 centimetara napravio ŠOU u takmičenju u zakucavanjima: PRELETEO DVOJICU i raspametio Amere!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba ol-star

LUDILOOO! Anonimus visok samo 188 centimetara napravio ŠOU u takmičenju u zakucavanjima: PRELETEO DVOJICU i raspametio Amere!

Košarka -

Anonimni košarkaš Filadelfije Seventisiksers, Mek Meklang, trijumfovao je u takmičenju u zakucavanjima na Ol-star vikendu u Solt Lejk Sitiju.

Momak visok samo 188 centimetara prosto je briljirao u najpopularnijem takmičenju na NBA Ol-staru.

Ovaj 24-godišnjak iz Tenesija, koji do skoro igrao razvojnu ligu i žestoko se mučio se izbori za NBA ugovor, svojim spektakularnim zakucavanjima raspametio je ljubitelje košarke širom sveta. Svojom kretivnišću i umećem oduvao je konkurenciju - Kej Dćejm Martina iz Hjustona, Treja Marfija iz Nju Orleansa i Derika Simsa iz Njujork Niksa.

Koliko je bio dominantan najbolje potvrđuju ocene žirija koji su činili Karl Meloun, Dominik Vilkins, Džamal Kroford, Herold Majner i Liza Lesli. Meklang je u finale otišao sa 99,8 bodova, a samo mu Lesli nije dala maksimalnih 10 bodova, ali je u finali izborio maksimalnih 100.

Sva četiri zakucavanja ovaj talentovani momak uspeo je da izvede iz prve.

U finalu je skočio preko dvojice mladića, uzeo loptu dodirnuo tablu i zakucao iza leđa! Nakon toga je uhvatio zalet sa strane, okrenuo se oko svoje ose i još jednom atraktivno zakucao iza leđa.

Uživajte!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track