ŠTA SE DEŠAVA SA NADALOM? Španac redom otkazuje turnire, navijači zabrinuti: Veoma sam tužan, nažalost, proces je takav...
Foto: Profimedia

PROBLEMI ZA RAFU

ŠTA SE DEŠAVA SA NADALOM? Španac redom otkazuje turnire, navijači zabrinuti: Veoma sam tužan, nažalost, proces je takav...

Tenis -

Šesti teniser sveta, Rafael Nadal, nalazi se u velikom problemu sa povredom kuka zbog koje će određeni period provesti van terena.

Nakon što je poražen u drugom kolu Australijan opena od Amerikanca, Mekenzija Mekdonalda, španski teniser je otkazao igranje turnira u Dubaiju i Dohi.

Međutim, tu nije kraj otkazima.

Nadal je objavio da neće moći da igra ni na egzibiciji u Las Vegasu protiv Karlosa Alkaraza.

"Veoma sam tužan što neću moći da dođem u Las Vegas i igram na ovom sjajnom događaju sa Karlosom u MGM Grend Garden areni. Nažalost, moj proces oporavka je takav na nije moguće da tada budem spreman da zaigram. Nadam se da ćemo naći neki drugi datum da slavimo ovaj događaj i zabavimo se. Zahalio bih se navijačima i organizatorima koji su bili u kontaktu sa mnom sve vreme, pokazivali podršku i imali veliko razumevanje za mene", rekao je Nadal.

Rafael Nadal
foto: EPA/STEVEN MARKHAM

Egzibicija je zakazana za 5. mart, a samo tri dana kasnije počinje masters u Indijan Velsu, što znači da je i nastup u "pustinji" pod znakom pitanja.

Nedugo nakon toga na programu će biti i masters u Majamiju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track