JOKIĆA U AMERICI PITALI O PARTIZANU, ZVEZDI I HAOSU U NIŠU: Tužno je što se to dešava, moramo da obnavljamo sve iz temelja!
Foto: Printscreen

DERBI SE PRATI ŠIROM SVETA

JOKIĆA U AMERICI PITALI O PARTIZANU, ZVEZDI I HAOSU U NIŠU: Tužno je što se to dešava, moramo da obnavljamo sve iz temelja!

Košarka -

Malo je Nikola Jokić zabavljao prisutne, malo ih oduševio načinom razmišljanja o životu posle karijere, a malo je govorio o ozbiljnim temama.

U danu odvojenom za medije uoči Ol-star utakmice, srpski košarkaš je upitan da prokomentariše dešavanja u nedavno odigranom Večitom derbiju u polufinalu Kupa Radivoj Koraća.

Podsetimo, utakmica je prekinuta na 27 minuta zbog ubacivanja predmeta na parket dvorane "Čair" u Nišu, a to je, očigledno, ispraćeno i van Srbije.

"Da budem iskren, to je deo naše kulture toliko dugo. Tako je kako je. Mislim da je stvarno tužno što prekidaju utakmice. Mislim da je potrebno da krenemo obnovu iz temelja i da je to način na koji ćemo da uspemo da budemo priznati kao velika liga u Evropi", smatra Nikola Jokić.

On je poručio i da je uspeo da odgleda samo poslednju četvrtinu, ali i da veruje da proces o kojem je pričao zahteva puno vremena i da će biti teško popraviti čitavu situaciju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track