DOBRODOŠAO NA SOMBORSKI RINGIŠPIL! Jokić IZVOZAO nesrećnog Amerikanca: Mučenik nije znao gde se nalazi! Urnebesna scena (VIDEO)
Foto: Printscreen

hit

DOBRODOŠAO NA SOMBORSKI RINGIŠPIL! Jokić IZVOZAO nesrećnog Amerikanca: Mučenik nije znao gde se nalazi! Urnebesna scena (VIDEO)

Košarka -

Maestralni Nikola Jokić održao je još jedan čas košarke u najjačoj ligi na planeti.

Košarkaši Denvera pobedili su na svom terenu ekipu Los Anđeles Klipersa posle produžetka sa 134:124, uz novu nestvarnu tripl-dabl partiju srpskog centra Nikole Jokića. Jokić je meč završio sa 40 poena, 17 skokova i deset asistencija za 42 minuta provedena na parketu i tako stigao do svog 23. tripl-dabla u sezoni i 14. u proteklih 19 utakmica.

Fenomenalni Srbin čitav meč poigravao se sa svojim čuvarima, posebno iskusnim Amerikancem Mejsonom Plamlijem koji je nedavno pojačao centarsku liniju tima iz LA.

Nesrećni Plamli imao je zadatak da zaustavi Jokića, ali to mu nije pošlo za rukom. Srbin je bio nepogrešiv! Svaki put kada se malo odmakao Nikola je to kažnjavao, a kada bi pokušao da uđe u duel i "pogura" se sa srpskim asom, dobio bi besplatnu "vožnju" na čuvenom somborskom ringišpilu. Srbin ga je prosto izluđivao svojim fenomenalnim fintama!

Skakutao je Plamli kao malo dete pored Nikole...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track