POJAVILA SE NA VRATIMA, I REKLA DA JE TRUDNA! Fudbaleru se posle ČAROBNE noći u LŠ svet okrenuo naopačke, takav ŠOK nije očekivao!
Foto: Printscreen/Youtube

šok

POJAVILA SE NA VRATIMA, I REKLA DA JE TRUDNA! Fudbaleru se posle ČAROBNE noći u LŠ svet okrenuo naopačke, takav ŠOK nije očekivao!

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i Lestera, Deni Simpson iza sebe ima veoma zanimljivu priču, a jednu anegdotu iz mladosti odlučio je da ispriča u podkastu "Under The Cosh".

Kao i svakom fudbaleru, i Deniju se ostvarila želja da zaigra u Ligi šampiona, i to protiv Rome, što je za njega bila utakmica života, da bi ga već sutradan zadesila veoma neprijatna situacija.

- Dođem kući sav oduševljen, a onda mi pola sata kasnije jedna devojka kaže da je trudna. Ljudi to ne znaju, ali sada ću vam reći. Igrali smo sa Romom u Ligi šampiona. Sledeći dan neko mi je pozvonio na vrata. ‘Halo, aha, ko je… Neću reći ime. Okej, uđi.’ Devojka se pojavila u petom mesecu trudnoće, rekla mi je da sam otac - rekao je Simpson pa dodao:

- Zamislite, upravo sam igrao Ligu šampiona, najveća noć u mom životu, remizirali smo 1:1, a ja sam dobio dres Frančeska Totija. Dođem kući, sav oduševljen, a onda mi pola sata kasnije neka devojka kaže da je trudna.

Na kraju se ispostavilo da Simpson ipak nije otac. Fudbaler je otkrio da mu je u tim trenucima podrška bio Rio Ferdinand.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track