GROBARI, DA LI NAVIJATE ZA ZVEZDU ILI ATAMANOV KLUB? Idealan scenario za Partizan je da večeras DELIJE SLAVE U PIONIRU (ANKETA)
Foto: Starsport

ZANIMLJIVO

GROBARI, DA LI NAVIJATE ZA ZVEZDU ILI ATAMANOV KLUB? Idealan scenario za Partizan je da večeras DELIJE SLAVE U PIONIRU (ANKETA)

Košarka -

Crvena zvezda se nalazi u minus fazi, a večeras dočekuje aktuelnog šampiona Evrope Efes (20.30).

Bez obzira na to što crveno-beli nemaju velike šanse za plej-of, dvorana "Aleksandar Nikolić" biće prepuna, karte su odavno rasprodate.

Četa Duška Ivanovića mora da se trgne, da zaboravi na prethodna očajna izdanja i poraze od Albe, Bajerna u Evroligi i Cibone u ABA ligi. Navijači Crvene zvezde i dalje veruju u čudo, pokušaće da koliko god mogu pomognu igračima na parketu kako bi zajedno proslavili pobedu. Međutim, čak i ako ostvare sve trijumfe do kraja ovog dela sezone, zavisiće i od drugih rezultata.

Najbolji plejmejker Evrope Vasilije Micić nedavno je povredio koleno, srećom, operacija nije potrebna, ali pitanje je da li će prva zvezda Efesa uopšte biti sposobna da istrči na parket. Reprezentativac Srbije nije bio u timu koji je za vikend deklasirao Bursu u prvenstvu Turske.

Aktuelni šampion Evrope trenutno ima skor 13-12 i nalazi se na osmom mestu tabele, dakle, sledi grčevita borba za top 8 i svaka pobeda na strani bila bi veliki korak ka cilju.

S druge strane, porazu Efesa nada se Partizan, pa će crno-beli na neki način večeras navijati za ljutog rivala.

Kažite nam u anketi šta je vaš stav:

Naravno, pitanje je da li će baš navijači Partizana "moći" da budu uz najljućeg rivala.

Doduše verovatno će "teško" navijati i za klub koji predvodi ne baš omiljeni Ergin Ataman.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track