ZBOG ČEGA JE OVO BILA NAJGORA NAPADAČKA UTAKMICA PARTIZANA?! Obradović dao odgovor na to pitanje, evo šta je falilo večeras!
Foto: @starsport

Izjava željka obradovića

ZBOG ČEGA JE OVO BILA NAJGORA NAPADAČKA UTAKMICA PARTIZANA?! Obradović dao odgovor na to pitanje, evo šta je falilo večeras!

Košarka -

Košarkaši Partizana izgubili su večeras od Armanija na teškom gostovanju u Milanu rezultatom 76:62.

Posle utakmice, utiske je sumirao trener beogradskog tima, Željko Obradović.

- Čestitam Olimpiji na pobedi, mislim da su zaslužili da pobede na ovom meču, jer su igrali veoma agresivno. Za nas je ovo bila najgora utakmica napadački gledano. To je zbog toga što je Milano igrao agresivno, a mi sporo. Gledajući statistiku je lako zaključiti sve. Imali smo osam asistencija i 18 izgubljenih lopti. Nemoguće je tako dobiti meč. Bili smo blizu tri četvrtine - rekao je Obradović i potom dodao:

- Pravili smo mnogo grešaka u odbrani, o tome smo govorili na tajmautima, pogotovo u trećoj i četvrtoj četvrtini. Sve je to do koncentracije, falilo je malo energije. Zbog toga nismo dobro igrali ni u napadu - rekao je najtrofejniji evropski trener.

Žoc ističe da je njegovom timu večeras falilo energije.

- Ne, bili smo bez energije, igrali smo jako sporo. Loše smo dodavali loptu danas od igrača do igrača. Ovo je najgora utakmica ofanzivno definitivno - kazao je trener Partizana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track