PLJUVAO JE I VREĐAO NIKOLU JOKIĆA, A PRAVI JE KOŠARKAŠKI DUNSTER: Pogledajte kakav je "AS" bio lik koji osporava dvostrukog MVP
Foto: AP/David Zalubowski, Instagram

mnogo je smešan

PLJUVAO JE I VREĐAO NIKOLU JOKIĆA, A PRAVI JE KOŠARKAŠKI DUNSTER: Pogledajte kakav je "AS" bio lik koji osporava dvostrukog MVP

Košarka -

Veliku prašinu unazad nekoliko dana i nedelja podigao je bivši košarkaš Kendrik Perkins svojim hejterskim komentarima na račun našeg Nikole Jokića.

Kendrik Perkins
foto: Printscreen

Udarao je ispod pojasa, prelazio svaku granicu pristojnosti, pokušavao da unizi Nikolu Jokića, čoveka koji je bio dvostruki MVP NBA lige zaredom. Čak je koristio i rasističke termine. A, onda su poznavaoci košarkaške igre rešili da razotkriju Kendrika Perkinsa.

Nikola Jokić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Na društvenim mrežama pojavio se video koji pokazuje kakav je košarkaš bio Kendrik Perkins, odnosno kakvo je "znanje" u igru na dva koša imao. Video koji traje skoro dva minuta jasno govori o košarkaškom umeću Amerikanca koji neprestano pljuje Nikolu Jokića.

Toliko je dobar video, da ga treba gledati više puta, jer će kod svakoga izazvati smeh, pa čak i osećaj stida kada se setimo šta sve Perkins priča o košarkaškom čarobnjaku kakav je Nikola Jokić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track