BRDO LOVE PO PODU, ALKOHOL I POLUGOLE RAZUZDANE CICE! Bahanalije o kojima bruji svet: Isplivale nove ŠOK fotke velike NBA zvezde!
Foto: Printscreen YT

morant u akciji

BRDO LOVE PO PODU, ALKOHOL I POLUGOLE RAZUZDANE CICE! Bahanalije o kojima bruji svet: Isplivale nove ŠOK fotke velike NBA zvezde!

Košarka -

Udarili mu slava i novac u glavu...

Poznati NBA košarkaš Dža Morant našao se u centru skandala nakon što je u jednom striptiz klubu vadio pištolj, to snimio i zatim objavio na društene mreže. Sada su isplivale i fotografije na kojima se vidi sav blud i razvrat koji je prethodio pomenutom incidentu sa pištoljem.

Talentovani košarkaš koji je u leto prošle godine potpisao petogodišnji ugovor sa Memfisom vredan 193 miliona dolara potpuno je izgubio "kompas".

Nakon vesti da je posle jedne basket partije prebio tinejdžera i navodno potegao pištolj na njega, skandali u kojima je Morant glavni akter počeli su da se nižu kao na traci. Morant je zaradio suspenziju kluba jer se pojavio snimak na kome maše pištoljem, a sada su isplivale i skandalozne fotke iz noćnog kluba u kom se dogodio incident o kom danima bruji Amerika.

Dva dana pre skandala sa oružjem, Morant je pravio bahanalije u klubu. Zakupio je lokal samo za sebe i pravio haos. Novac je bio razbacan svuda po podu, šuška se da je samo na bakšiš te noći ostavio 50.000 dolara, a društvo su mu pravile razuzdane devojke.

"Čitava prostorija bila je puna novca. Bilo ga je svuda i bukvalno vam je trebala lopata da ga pokupite. Došao je da se zabavi. Želeo je devojke i gankstersku muziku", otkriva za "Njujork post" svedok događaja iz kluba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track