LEBRON I JA IMAMO ISTOG DILERA! Čuveni košarkaš koristi DROGE?! Poznati UFC borac ŠOKIRAO PLANETU: Kada biste znali šta on radi...
Foto: AP Photo/Jae C. Hong

RAZOTKRIO LEGENDU?

LEBRON I JA IMAMO ISTOG DILERA! Čuveni košarkaš koristi DROGE?! Poznati UFC borac ŠOKIRAO PLANETU: Kada biste znali šta on radi...

Košarka -

Poznati UFC borac u penziji, Čal Sonen, šokirao je svet tvrdnjom da Lebron Džejms koristi nelegalne supstance kako bi poboljšao svoj učinak na terenu.

Sonen koji sada radi kao promoter, ali i MMA analitičar je šokantne tvrdnje izneo u jednom podkastu.

On je rekao da Džejms koristi eritropoetin (EPO) koji se proizvodi od specijalnih ćelija bubrega i koji, kada se koristi, utiče na proizvodnju crvenih krvnih zrnaca.

"Drugi košarkaši će da čuju šta Lebron radi i reći će 'to nije bitno'. Ako znaš kako supstance utiču, znao bi da jeste bitno", rekao je Sonen u "Flagrant podkastu".

Čal Sonen
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Deo podkasta o Lebronu Džejmsu možete da pogledate i čujete na vremenu 1:40:17.

Poručio je i da supstance nabavljaju od istog čoveka.

"Imamo istog dilera, znam tačno šta radi. EPO povećava proizvodnju crvenih krvnih zrnaca, što ti daje izdrživljost za celu utakmicu. EPO je kralj "pojačivača performansa", kralj svega. Zato ga biciklisti koriste".

Lebron trenutno igra svoju 20. sezonu u karijeri, krajem godine će napuiti 39 godina, a u proseku beleži 29,5 poena, 8,4 skokova i 6,9 asistencija za 36,1 minut po utakmici.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track