KAKAV MACAN - SRBIN ODUVAO STAJLINGOM! Nikola Jokić je ozbiljna faca: Svi bruje o njegovoj moćnoj GEPARD košulji!
Foto: Printscreen

GOSPODIN

KAKAV MACAN - SRBIN ODUVAO STAJLINGOM! Nikola Jokić je ozbiljna faca: Svi bruje o njegovoj moćnoj GEPARD košulji!

Košarka -

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić svojim najnovijim stajlingom izazvao je erupciju oduševljenja u popularnoj "Bol areni" u Denveru.

Najbolji igrač Denvera ove sezone privlači ogromnu pažnju svojim upečatljivim odevnim kombinacijama. Trudi se da na svaki meč dođe elegantno obučen jer smatra da tako izražava poštovanje prema poslu kojim se bavi.

U poslednje vreme često se dešava da svojim ekstravagantnim izdanjima ostavi navijače bez daha.

Sinoć je u dvoranu ušetao u dvoranu u elegantnom crnom odelu, a ispod sakoa savršenog kroja "sevala" je neobična košulja sa leopard printom.

U tom stilu je i odigrao meč - ZVERSKI. Nikola je bio nezaustavljiv na terenu, završio je utakmicu sa 32 postignutih poena, 20 skokova i 11 asistencija. Zabeležio je 102. tripl-dabl u karijeri i potvrdio da je glavni kandidat za novu MVP titulu. Nažalost, njegova sjajana partija nije pomogla Nagetsima da izbegnu poraz protiv sjajno raspoloženih Bruklin Netsa (120:122).

Srpski košarkaš je i ranije pokazivao sklonost ka dobrom i kvalitenom oblačenju, pa je u više navrata pokazao da ima dobar ukus i vrhunski stil oblačenja. Očigledno su mu odela velika pasija i obožava da ih nosi.

Nikola Jokić
foto: Instagram/nuggets

- Ne sviđa mi se kako se neki momci oblače za utakmice. Nositi odelo znači ceniti svoj posao - rekao je jednom prilikom Nikola Jokić.

Nikola Jokić
foto: AP Photo/David Zalubowski
Nikola Jokić
foto: AP Photo/David Zalubowski

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track