PARTIZAN UGASIO ZVEZDINE NADE U TOP 8: Crno-beli pobedom nad Realom došli nadomak cilja, evo šta im treba za prolaz dalje
Foto: Nenad Kostić

PARTIZAN UGASIO ZVEZDINE NADE U TOP 8: Crno-beli pobedom nad Realom došli nadomak cilja, evo šta im treba za prolaz dalje

Košarka -

Košarkaši Partizana su pobedom nad Real Madridom u 32. kolu Evrolige došli nadomak TOP 8. Sada im u preostala dva meča ligaškog dela treba jedna pobeda, protiv Monaka u gostima ili Panatinaikosa kod kuće, da bi i teoretski overili učešće u četvrtfinalu. Postoji opcija i da crno-beli prođu dalje bez ijedne pobede do kraja, u zavisnosti od ostalih rezultata.

Partizan je trenutno sedmi sa skorom 18-14, koliko ima i šestoplasirani Fenerbahče, koji je bolji u međusobnim duelima sa timom Željka Obradovića. Iza crno-belih su Baskonija i Žalgiris sa 17-15. Sa oba ta rivala crno-beli imaju bolji skor.

Trijumf Partizana protiv Reala istovremeno je ugasio nade Zvezde da može do TOP 8, uprkos pobedi nad Asvelom, jer je "parni valjak" sada neuhvatljiv za crveno-bele, baš kao i Baskonija i Žalgiris posle večerašnjih pobeda protiv Fenerbahčea i Valensije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track