MOŽE LI MEGA DA NAPRAVI IZNENAĐENJE PROTIV ZVEZDE? Barać veruje u svoj tim - Želimo da nastavimo sa odličnim igrama!
Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov

aba liga

MOŽE LI MEGA DA NAPRAVI IZNENAĐENJE PROTIV ZVEZDE? Barać veruje u svoj tim - Želimo da nastavimo sa odličnim igrama!

Košarka -

Košarkaši Mege dočekaće u ponedeljak u Hali sportova "Ranko Žeravica" ekipu Crvene zvezde, u utakmici 24. kola ABA lige.

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je danas da će njegova ekipa protiv Crvene zvezde pokušati da nastavi s odličnim partijama u ABA ligi.

"Dolazi nam jedan od najboljih timova u ligi, koji ima sjajne individualce. Konstantno drže visok ritam i jako je teško igrati protiv njih. Probali smo da se spremimo na najbolji mogući naćin i želimo da nastavimo sa odličnim igrama", rekao je Barać, preneo je klupski sajt.

Zvezda je na drugom mestu sa skorom 18/3, uz dve utakmice manje, a Mega je šesta sa 12 pobeda i 11 poraza. Oba tima su ranije osigurala plasman u plej-of.

Najkorisniji igrač ABA lige za mart Matej Rudan rekao je da će igrači Mege morati da budu izuzetno koncentrisani u predstojećem meču.

"Pred nama je izuzetno teška utakmica protiv veoma jake evroligaške ekipe i moraćemo da budemo izuzetno koncentrisani, da odigramo zrelo i na veoma visokom nivou, kako bi mogli da se nadamo pozitivnom ishodu", zaključio je Rudan.

Ograničen broj besplatnih ulaznica za gornji prsten tribina moći će da se preuzme na biletarnici hale sutra od 17.00.

Meč između Mege i Zvezde igra se u ponedeljak od 18.00.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track