RUKOMETAŠ OD 110 KG BRUTALNO PREBIO NAVIJAČA SVOG TIMA: Pogledajte kako GRDOSIJA baca huligana po terenu i udara ga u glavu VIDEO
Foto: Printscreen

HAOS

RUKOMETAŠ OD 110 KG BRUTALNO PREBIO NAVIJAČA SVOG TIMA: Pogledajte kako GRDOSIJA baca huligana po terenu i udara ga u glavu VIDEO

Ostali sportovi -

Neverovatne scene zabeležene su tokom utakmice u komšiluku, gde se rukometaš obračunao sa navijačima tima za koji igra.

Vardar je bio domaćin Eurofarm Pelisteru, a na toj utakmici koja je bila ujedno i borba za prvo mesto, viđene su jezive scene i žestoki obračun navijača.

Najpre je u 12. minutu utakmice golman gostiju pogođen novčićem koji su sa tribina bacili domaći navijači, što je dovelo do kraćeg prekida utakmice.

U 17. minutu je došlo do velikog prekida pošto su navijači Vardara, "Komiti", uleteli na teren i gađali gostujuće navijače.

Policijske snage su izašle na teren, a pojedini rukometaši Vardara pokušali su da smire svoje navijače.

Među njima se istakao iskusni Stojanče Stoilov (35), snažni rukometaš visok 191 centimetara i težak 110 kilograma (podaci sa sajta "Eurosport").

Na jednom od brojnih snimaka koji su nastali tokom opšteg haosa može da se vidi njegov obračun sa jednim navijačem kojeg je lako oborio na zemlju, a zatim ga dva puta udario pesnicom u glavu, pre nego što su saigrači i ostali navijači intervenisali.

Utakmica je kasnije nastavljena i završena pobedom Vardara, međutim, rezultat nije bio čak ni u drugom planu.

Stoilov je 2016. godine postao kapiten Vardara, dugo je igrao za nacionalni tim, a 2018. godine je demonstrativno napustio svečanost proglašenja za sportistu godine nakon što su neki od dobitnika počeli da govore na albanskom jeziku.

Godinu dana ranije je osvojio tu nagradu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track