VUČIĆ: VERUJEM DA ĆEMO USKORO IMATI ŠAMPIONA EVROPE U KOŠARCI! Voleo bih da Kampaco ostane u Zvezdi, ali to nije pitanje za mene
Foto: Printscreen/RTS

predsednik o sportskim aktuelnostima

VUČIĆ: VERUJEM DA ĆEMO USKORO IMATI ŠAMPIONA EVROPE U KOŠARCI! Voleo bih da Kampaco ostane u Zvezdi, ali to nije pitanje za mene

Košarka -

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, prilikom gostovanja na RTS, govorio je i aktuelnim sportskim dešavanjima.

Za početak, izgradnja novih stadiona u Srbiji čije otvaranje će biti u narednim nedeljama:

- Jedan stadion će Čeferin doći da otvori. On je bog u UEFA i raduje se otvaranju stadiona. Kreće uskoro i izgradnja nacionalnog stadiona - objasnio je Vučić.

Crvena Zvezda i Partizan igrati na nacionalnom stadionu kad budu popravljale svoje stadione, a da Zvezda možda bude igrala pola u Leskovcu, pola u Loznici gde ima jaku bazu navijača, objasnio je predsednik Srbije i potom se osvrnuo na Evroligu.

- Srbija je zaslužila da ima dva predstavnika u top 8 Evrolige i da je Crvena Zvezda izgubila neke utakmice na nesrećan način. Voleo bih da Argentinac ostane u Crvenoj zvezdi, ali to je pitanje za rukovodstvo tima.

Vučić je rekao da košarkaški Crvena Zvezda ima višegodišnju dominaciju, ali i podsetio da država pomaže oba tima i dodao da veruje da ćemo uskoro imati šampiona Evrope u košarci.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track