NAJBITNIJE JE DA NE IDEŠ PUNO DOLE! Ivanović OBJASNIO zbog čega se Zvezda nije plasirala u TOP 8, ove njegove reči će ODJEKNUTI!
Foto: kolbert-press/Ulrich Gamel / imago sportfotodienst / Profimedia

sve je objasnio

NAJBITNIJE JE DA NE IDEŠ PUNO DOLE! Ivanović OBJASNIO zbog čega se Zvezda nije plasirala u TOP 8, ove njegove reči će ODJEKNUTI!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu Olimpijakos sa 87:79 (26:30, 19:17, 20:12, 22:20), u utakmici 33. kola Evrolige.

Nakon meča, utiske je sumirao trener beogradske ekipe,Duško Ivanović.

- Odličnih 30 minuta. Jako dobra utakmica, dobra energija, dobro samopozuzdanje. Nele greške, ali jako dobra utakmica - istakao je Ivanović i dodao:

- Mislim da je ovo normalno kako tim treba da igra. Ne igramo Top 8, ali imate veliki posao u ABA ligi i srpskoj ligi. Moramo da imamo kontinuitet. To je normalno.

Ivanović objasnio zbog čega njegov tim ove sezone nije uspeo da obezbedi plasman u najboljih osam ekipa.

- Ja mislim da je bio odlučujući momenat kada smo pšoćeli da igramo odbranu agresivnije i malo bliže. Oni su igrali kao na treningu. Kada smo to promenili, sve je bilo drugačije. Ni jedna ekipa nama super formu cele godine. Najbitnije je da ne ideš puno dole. Mi smo malo otišli previše dole i zato nismo ušli u Top 8.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track