NAVIJAM ZA PARTIZAN... OSIM PROTIV ZVEZDE! Đoković otkrio zašto je uz crno-bele: Stefan VOLI PARTIZAN, štipnem ga kad pretera
Foto: Kurir

PORODIČNO UZ CRNO-BELE

NAVIJAM ZA PARTIZAN... OSIM PROTIV ZVEZDE! Đoković otkrio zašto je uz crno-bele: Stefan VOLI PARTIZAN, štipnem ga kad pretera

Košarka -

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, objasnio je zbog čega u poslednje vreme možemo da ga vidimo na utakmicama KK Partizan.

U društvu supruge Jelene i sina Stefana, Novak je kročio u dvoranu kako bi gledao utakmicu crno-belih na gostovanju Monaku.

Tokom tog meča publika je mogla da vidi vatreno navijanje malog Stefana koji je navijač Partizana, iako je njegov otac pristalica večitog rivala, Crvene zvezde.

"Osećam se lepo. Uživam, tu sam sa sinom i ženom. Partizan pobeđuje, drago mi je zbog toga. Partizan podržavam i navijam za njega kad igraju protiv bilo koga osim Zvezde. Ja sam zvezdaš, ali naravno navijam za srpski klub. Moj sin podržava Partizan, voli Partizan, tako da sada idemo i na Partizanove utakmice i evo, drago mi je što vode na poluvremenu i nadam se da će uspeti da obezbede plasman u Top 8", rekao je Đoković za "Sport klub" i dodao:

00:04

Đoković gleda Partizan u Monaku

"Pored nas sedi predsednik KK Monaka. Malo ga štipnem kada pretera, ali rekao mi je: 'Ovo je najgora utakmica, ne mogu da navijam kako želim!'. Rekao sam: 'Možeš, možeš, samo nemoj "ua" da govoriš drugoj ekipi'. Interesantno je gledati ga, baš voli košarku. Srbija je zemlja košarke, pratimo i navijamo, nadamo se pobedi".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track