GROBARI SKANDIRALI ĐOKOVIĆEVOM SINU! ORILA SE DVORANA! Stefan napravio ŠOU u Monaku, prišli mu svi igrači Partizana (VIDEO)
Foto: Printskrin

HIT!

GROBARI SKANDIRALI ĐOKOVIĆEVOM SINU! ORILA SE DVORANA! Stefan napravio ŠOU u Monaku, prišli mu svi igrači Partizana (VIDEO)

Košarka -

Stefan Đoković (8), sin najboljeg tenisera sveta, ostavio je oca u senci tokom utakmice Partizana u Monaku.

Novak je sa Stefanom i suprugom Jelenom iskoristio priliku da bodri crno-bele u gostima i to u izuzetno važnoj utakmici.

Partizan je velikom pobedom posle drame obezbedio igranje Top 8 Evrolige, a mlađi Đoković je čitav meč vatreno navijao, skakao i radovao se koševima tima za koji navija.

Na kraju utakmice, navijači crno-belih prisutni u dvorani skandirali su njegovo ime, što je potpuno šokiralo mališana.

Stefan je zbunjeno i stidljivo mahao publici, a ubrzo su košarkaši Partizana i trener Željko Obradović prišli da se pozdrave s njim.

Celu situaciju i skandiranje Stefanu možete da vidite na sledećem snimku od vremena 15:35:

Novak je sina doveo na utakmicu Partizana protiv Olimpijakosa, a očigledno je da on uživa dok gleda košarku i navija za trofejni srpski tim.

Pored Đokovića je u Monaku sedeo predsednik francuskog kluba, pa je Novak u naletima euforije kod Stefana morao da reaguje.

"Pored nas sedi predsednik KK Monaka. Malo ga štipnem kada pretera, ali rekao mi je: 'Ovo je najgora utakmica, ne mogu da navijam kako želim!'. Rekao sam: 'Možeš, možeš, samo nemoj "ua" da govoriš drugoj ekipi'. Interesantno je gledati ga, baš voli košarku. Srbija je zemlja košarke, pratimo i navijamo, nadamo se pobedi", rekao je Novak na poluvremenu utakmice u ovoj kneževini.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track