VILDOZU ĆE ZBOG OVOGA JOŠ VIŠE VOLETI NAVIJAČI ZVEZDE: Obožavam da igram sa Kampacom! Žao mi je što nismo u Top 8!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

crveno-beli argentinci

VILDOZU ĆE ZBOG OVOGA JOŠ VIŠE VOLETI NAVIJAČI ZVEZDE: Obožavam da igram sa Kampacom! Žao mi je što nismo u Top 8!

Košarka -

Luka Vildoza, košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, istakao je sunarodnika Fakunda Kampaca kao ključni faktor za promene u igri svog tima.

Luka Vildoza, Fakundo Kampaco
foto: www.kkcrvenazvezda.rs

Zvezda je evroligašku sezonu završila sa pet pobeda u nizu, ali je ostala bez Top 8, što je pojačalo maštanje kod navijača o tome šta bi bilo da je Kampaco zaigrao ranije.

Na pitanje o tome šta se promenilo u igri Zvezde, a pre svega zbog čega crveno-beli u poslednje vreme mnogo mirnije privode utakmice u kojima imaju prednost kraju, Vildosa je dao jednostavan odgovor.

- Mislim da je to samo bio Faku. To je sve - podvukao je Vildoza razgovor za Meridian sport.

Luka Vildoza
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Argentinac Vildoza je upitan i da izdvoji po jedan najgorči poraz i jednu najslađu pobedu, ali je njemu na umu bilo nekoliko situacija.

- Sećam se naših poraza kao i svega u životu. Sećam se protiv PAO-a, Bajerna, Barselone kod kuće… Protiv Žalgirisa u gostima, ali se sećam se da smo pobedili prvoplasiranu ekipu Evrolige Olimpijakos u Atini, slavili smo i u Makabiju… Imali smo uspone i padove, neke veoma teške trenutke i ostali smo malo bez sreće na kraju, ali i pored toga – najbolje ekipe idu u najboljih osam - jasan je bio 27-godišnjak iz Kilmesa.

Crvena zvezda Meridianbet sezonu 2022/23 u Evroligi završila je nedaleko od Top 8, sa po 17 pobeda i isto toliko poraza.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track