EVROLIGIN KOMENTATOR U GROTLU GROBARA: Navijači Partizana ZAGRMELI, Arena se TRESLA, a ovaj čovek je posle svega rekao OVO (VIDEO)
Foto: Starsport©

EVROLIGA

EVROLIGIN KOMENTATOR U GROTLU GROBARA: Navijači Partizana ZAGRMELI, Arena se TRESLA, a ovaj čovek je posle svega rekao OVO (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Partizana pobedili su ekipu Panatinaikosa u poslednjem kolu Evrolige i tako su u dramatičnom završetku uspeli da naprave i zadrže razliku i pobedom završe ligaški deo nakon što su prethodno već obezbedili plasman međi osam najboljih timova Evrope.

Crno-beli su tako takmičenje u regularnom toku završili na šestom mestu sa skorom od 20 pobeda i 14 poraza, i u četvrtfinalu će igrati protiv Real Madrida.

Grobari, KK Partizan
foto: Starsport©

O fenomenu Partizana i onome šta crno-beli predstavlju svetskim okvirima već nedeljama unazad se priča - vernost navijača prema košarkaškom klubu je postala interesantna na globalnom nivou.

Na podršku Grobara nisu ostali ravnodušni ni gosti iz cele Evrope.

"Naježim se od "grobarske" gužve i pre početka komentarisanja meča. Četvrta uzastopna utakmica i opet preko 20.000 navijača. Prosečna posećenost iznad većine NBA mečeva i glasnija od bilo koje navijačke publike na planeti. Partizan je najsložniji tim u Evroligi", napisao je Evroligin komentator Tim Long na Tviteru uz snimak navijača koji uglas pevaju pesmu svojim ljubimcima na parketu.

PAROVI 1/4 FINALA EVROLIGE

Real - Partizan

Olimpijakos - Fenerbahče

Barselona - Žalgiris

Monako - Makabi

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track