PARTIZAN I CRVENA ZVEZDA NISU NI POMENUTI NA SASTANKU EVROLIGE: Otkriveni detalji! Takmičenje se širi na 20 klubova
Foto: Shutterstock

Novi detalji

PARTIZAN I CRVENA ZVEZDA NISU NI POMENUTI NA SASTANKU EVROLIGE: Otkriveni detalji! Takmičenje se širi na 20 klubova

Košarka -

Generalni menadžer Armanija iz Milana Hristos Stavropulos u razgovoru za grčku televiziju ERT otkrio je delić onoga što se pričalo na nedavnom sastanku čelnika Evrolige.

Rukovodioci lige su zasedali dan i po kako bi raspravljali o budućnosti takmičenja. Očekivalo se da će po završetku izaći sa tačnim brojem timova koji će igrati ovu ligu u budućnosti, da li će Partizan i Crvena zvezda moći da igraju naredne sezone, šta je istina o uključenju Dubaija, Pariza i Londona.

Stavropulos o tome kaže.

"Postoje predlozi da Dubaji i Alba dobiju stalnu licencu u Evroligi, a tu su Virtus i Valensija. Nema još odluka. Biće 18 timova sledeće godine, a od sezone 2024/25, veoma je izvesno da će biti 20 timova“, rekao je Stavropulos.

Što se tiče sastava sledeće Evrolige i specijalnih pozivnica, koje posebno interesuju Partizan i Crvenu zvezdu, on je poručio da se o tome takođe ne zna mnogo.

"Bilo je predstavljanje grupa i važno je da se vidi slika. Odlućićemo koji će timovi biti u ligi naredne sezone krajem juna", rekao je Stavropulos.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track