ŠPANIJA PODRHTAVA, OPŠTA PANIKA ZBOG DOLASKA ŽELJKA OBRADOVIĆA! Madriđani bruje o Partizanu, crno-beli su ZBOG OVOGA u prednosti!
Foto: @starsport

panika

ŠPANIJA PODRHTAVA, OPŠTA PANIKA ZBOG DOLASKA ŽELJKA OBRADOVIĆA! Madriđani bruje o Partizanu, crno-beli su ZBOG OVOGA u prednosti!

Košarka -

Tokom cele sezone izabranici Željka Obradovića igrali su sjajno u Evroligi, i potpuno zasluženo obezbedili plasman među osam najboljih ekipa.

U četvrtfinalu Parni valjak će igrati sa Realom iz Madrida, a španski mediji uveliko bruje o predstojećim duelima ove dve ekipe.

Španski "Relevo" je pisao o lošoj formi u kojoj se nalazi madridski velikan, i potom se nadovezao na Partizan.

- Nedelja sa tri poraza u gostima, u Lugo protiv Breogana, u Tel Avivu protiv Makabija i u "El Klasiku" ponovo je pokrenula javnu debatu o tome da li ima razloga za sumnju u ovaj tim Reala. Svi se pitaju kako će velika minutaža uticati na Tavareša i zašto nema prave zamene za njega. Kao da minutaža nije dovoljna igraće protiv najboljeg skakača takmičenja Lesora koji igra najbolju profesionalnu sezonu. Drugi je po indeksu korisnosti u Evroligi - piše novinar "Releva" Ćema de Lukas.

Partizan, Real Madrid
foto: Nenad Kostić

Pomenuti novinar je u čistom superlativu govorio o najtrofejnijem košarkaškom treneru u Evropi, Željku Obradoviću.

- A uz to... Dolazi Željko! Ima devet titula u Evroligi i od 21 pokušaja 20 puta je prošao plejof seriju u Evroligi. Skoro bez greške. Bilo mu je teško da uigra ovaj tim, imao je devet poraza u prvih 13 kola, ali od tada je samo pet puta poražen u 21 meču.

Košarkaši Reala će ukoliko žele da pobede Partizan morati da zaustave Pantera, Ledeja i Eksuma, bar tako kaže Lukas.

- Real Madrid će morati da se nosi sa najboljim napadom u takmičenju, sa triom stranaca Panter-Eksum-Ledej, ali može i da iskoristi jednu od najgorih odbrana i igra u tranziciji gde je Musa najbolji igrač Evrolige. Spektakl je garantovan - zaključio je Lukas.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track