ALARMANTNO U REALU! Trener posle poraza od Partizana zakazao TRENING U DEVET UJUTRU: Moramo da se oporavimo što pre!
Foto: EPA/Atef Safadi

MADRID

ALARMANTNO U REALU! Trener posle poraza od Partizana zakazao TRENING U DEVET UJUTRU: Moramo da se oporavimo što pre!

Košarka -

Trener Real Madrida, Čus Mateo, govorio je nakon poraza od Partizana o drugom meču u seriji protiv istog tima koji je na programu u četvrtak.

Dan posle drame i trojke Kevina Pantera za pobedu, Mateo je zakazao trening u devet ujutru, prenosi "Mozzart sport". Problem predstavlja povreda Edija Tavaresa, a evo kako je trener Reala govorio o narednom susretu.

- Sutra je važan dan. Sve utakmice u plej-ofu su teške. Ako naš stav i trud budu isti kao na jučerašnjem meču, imaćemo šansu da pobedimo. Plej-of serija je duga i uvek morate da razmišljate o narednom meču. Nema sumnje da su igrači posvećeni, dali su maksimum na prvoj utakmici protiv Partizana. Moramo da budemo spremni da damo sve od sebe i na drugoj utakmici - rekao je trener Reala.

Osvrnuo se i na pobedonosni koš kapitena crno-belih.

- Partizan je pobedio zaslugom Kevina Pantera, koji je u poslednjoj sekundi pogodio taj šut preko Geršona Jabuselea. Moramo da se oporavimo što je pre moguće. Povreda Edija Tavaresa je malo poremetila naše planove.

O drugoj utakmici protiv Partizana je prtičao i Gabrijel Dek, najbolji pojedinac iz prvog meča.

- Mogli smo nešto ranije da zatvorimo meč. Nismo imali sreće sa trojkama, a i sa pojedinim odlukama sudija. Nemam šta da zamerim saigračima na trudu. Moramo da ostanemo fokusirani do kraja, da ispravimo greške i da zaboravimo prošli meč da bi bili na visini zadatka. Nadamo se da ćemo imati veliku podršku navijača. Pobeda je Partizanu dala samopouzdanje, ali mi moramo da budemo agresivni i da igramo svoju igru. Svaki naredni meč je finale - rekao je Gabrijel Dek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track