REAL U OČAJU, TAVARES VEROVATNO NE IGRA U ČETVRTAK: Vrata fajnal-fora otvaraju se Partizanu! Madriđani bez centara (VIDEO)
Foto: Tviter/Real Madrid

katastrofa za špance

REAL U OČAJU, TAVARES VEROVATNO NE IGRA U ČETVRTAK: Vrata fajnal-fora otvaraju se Partizanu! Madriđani bez centara (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Partizana u dramatičnoj završnici pobedili su Real u Madridu rezultatom 89:87 i napravili krupan korak ka fajnal-foru.

Kevin Panter, Partizan, Real, Evroliga
foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

Odlučujuću trojku za pobedu Partizana postigao je Kevin Panter, samo 0.4 sekunde pre kraja utakmice. Novi meč je u četvrtak (20.45), takođe u Madridu, ali domaćin nema nimalo razloga za radost.

Zdravstveno stanje najboljeg košarkaša Reala Valtera Tavaresa nije dobro. Centar sa Zelenoretskih ostrva napustio je utakmicu pri kraju druge četvrtine i nije se vraćao na parket.

Njegova leva noga bila je sva u zavojima, a gorostas Tavares je utakmicu Reala i Partizana ispratio sa klupe, nervirajući se zbog poraza svog tima. Kada je ustao i krenuo ka svlačionicu, bukvalno je vukao nogu, što pokazuje da će teško biti spreman za utakmicu u četvrtak.

To praktično znači da je Real ostao bez centarske linije, pošto je 6. aprila slepo crevo operisao snađni francuski centar Vensan Poarje i otada je van trenažnog porcesa i praktično izgubljen za ovu sezonu.

Valter Tavares
foto: Tviter/Real Madrid

Za prolaz na fajnal-for potrebne su tri pobede, a posle utakmice u četvrtak serija se seli u Beograd.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track